Jdi na obsah Jdi na menu
 


Seitan na divoko

25. 6. 2013

 

  • SEITAN NA DIVOKO

1ks seitanu, 1ks uzeného tofu, 2ks cibule, olej, mrkev, pastyňák, celer, bobkový list, 1člž tymiánu, 2plž soj. omáčky, 6 jalovčinek, 2plž soj. smetany Provamel.
Na oleji osmažíme cibuli. Přidáme nakrájenou zeleninu, koření, seitan, tofu, podlijeme vodou a dusíme 20 minut. Vyndáme seitan a tofu. Nakrájíme je na kousky. Omáčku rozmixujeme, přidáme smetanu a zahustíme moukou. Omáčku uvedeme opět do varu, přidáme seitan, tofu a ještě 10 minut necháme vše odležet, aby seitan natáhl chuť. Podáváme s uvařenými jáhlami, rýží nebo celozrnným knedlíkem.